A SmartVineyard™ védjegy bemutatkozott a Bazilikában

A SmartVineyard™ védjegy bemutatkozott a Bazilikában

07:58 21 May in Egyéb
0 Comments

Az egészséges életmód iránti igény folyamatosan növekszik, a fogyasztók tudatosan keresik a minimális károsanyag-tartalmú élelmiszereket. Annak érdekében, hogy a SmartVineyard™ rendszer piaci előnyt is jelentsen Önnek, folyamatban van a „SmartVineyard™ védelem” borcímke és védjegy bevezetése. A rendszert használó szőlészetek és borászatok jogot kapnak a védjegy használatára, amin keresztül meglévő és potenciális vásárlóik tudtára adhatják: Ők akár 30%-al kevesebb egészségre káros permetezőszert használnak, mint versenytársaik.

A védjegy ötletét és a terveit a borkóstolón mutattuk be a közönségnek, ahol sok pozitív visszhangot kapott. Sokan üdvözölték az ötletet, mivel ilyen módon egyszerűbb lehet válogatni a borok között, ha minőségi és környezetbarát terméket kíván vásárolni az ember. A védjegy látványtervei már elkészültek, a közöttük való döntésre internetes szavazást tervezünk.

Ha többet szeretne megtudni a védjegy alkalmazásának feltételeiről, keressen meg minket bizalommal a megadott elérhetőségeink valamelyikén!

Ha többet szeretne megtudni a védjegy alkalmazásának feltételeiről, kérjük keressen meg minket!

No Comments

Post A Comment