Beszámoló a kaliforniai szőlészetekről és Szilícium-völgyi élményeinkről

Beszámoló a kaliforniai szőlészetekről és Szilícium-völgyi élményeinkről

08:22 16 August in Egyéb
0 Comments

Ahogy már az előző számban említettük, a Stanford Egyetem beválasztotta a Szőlőőrt a legjobb 25 innovatív projekt közé, így 1 teljes hónapon keresztül népszerűsíthetjük berendezésünket. Az alábbiakban beszámolunk néhány nagyszerű élményről!

 

Volt szerencsénk ellátogatni az amerikai Picchetti Szőlészetbe és Borászatba, ahol bemutattuk a Szőlőőr berendezést. A Ridge Vineyard is teljesen lenyűgöző, az odalátogatók remek borokat kóstolhatnak. Jártunk egy harmadik Santa Cruz-i borászatban is, ami ugyancsak nagyon szép volt. A legjobb 25 projekt képviselője részt vett egy innovációs menedzsment képzésen. A képzésért járó oklevelet cégünk ügyvezető igazgatója, Árendás Csaba vette át. Bejártuk a Stanford Egyetemet, mely valóban hatalmas és gyönyörű. Itt nagyon érdekes és hasznos előadásokat tartottak nekünk. Megismerkedtünk a többi projekt képviselőivel is, akikkel igazán kellemes hangulatban telt az idő. Többek között Ausztrália, Svájc, Németország, Ausztria és az Egyesült Államok is képviseltette magát. Még rengeteg fantasztikus élményben volt részünk, melyekről továbbra is beszámolunk!

Kikapcsolódásként látogasson el az amerikai szőlészetek honlapjára: http://picchetti.com/ és http://www.ridgewine.com/index.taf

No Comments

Post A Comment