GYIK

Milyen gyorsan juthatok hozzá a Szőlőőr rendszeremhez?

A szerződéskötés után az előállításhoz és kiszállításához 4 hónap szükséges.

Milyen garancia érvényes a készülékemre?

A berendezések több, mint 1.000.000 mérési ciklusra hitelesítettek; a készülékekre és a szoftverre 2 év teljes körű garanciát vállalunk.

Van-e lehetőség lopás ellen védekezni?

Igen. A SmartVineyard™ opcionális részét képezi a lopásgátló rendszer, a berendezés tulajdonosa viszont a vegetációs időszakon kívül az állomásokat egyszerűen leszerelheti, és berakhatja egy biztonságos tárolóhelyiségbe.

Szeretnék új funkciókat a szoftverhez. Megvalósítható?

Igen. A SmartVineyard™ igény szerint új funkciókkal bővíthető. Testre szabott kimutatások érdekelnék? Fejlesztőink készséggel állnak rendelkezésére, hogy igényeihez szabhassák rendszerét.

Miért több a Szőlőőr, mint egy általános állomás?

A SmartVineyard™ a mért adatok puszta kilistázásánál többet ad: automatikus növényvédelmi előrejelzést biztosít, kifejezetten az Ön szőlőjére! De ez még nem minden: több ponton mér, így a változatos domborzatú szőlőföldek minden szegletében az elérhető legpontosabb előrejelzést biztosítja.

Igényelhetek-e állami támogatást a Szőlőőrre?

Igen! A SmartVineyard™ - a Szőlőőr megtalálható a mezőgazdasági géplistában, így Ön akár 40-60%-os állami támogatást is igényelhet a szenzorhálózatra.

Milyen gyakran frissülnek az adataim?

A Szőlőőr készülékek percentént mérik az adatokat. A GSM modulnak köszönhetően adatai óránként kerülnek továbbításra. A fertőzés-kijelzéseken az adatok szintén óránként frissülnek.

Mekkora területet tud egy készülék mérni?

A mikroklímatikus viszonyoknak megfelelően egy készüléket átlagosan 5-8 hektárnyi területre érdemes telepíteni.

Milyen számítógépre van szükségem a szoftver használatához?

A ma megvásárolható / használatban lévő számítógépek bármelyike alkalmas a szoftver használatára amennyiben rendelkezik Internet-hozzáféréssel.