Szőlésztechnológiai találkozó Egerben

Szőlésztechnológiai találkozó Egerben

08:50 14 January in Egyéb
0 Comments

(SAJTÓKÖZLEMÉNY)

Szőlészeti szempontból nem mindennapi rendezvénynek adott otthont a hétvégén az egri Korona Hotel, ugyanis itt tartotta évindító sajtótájékoztatóval egybekötött partnertalálkozóját a Szőlőőr / SmartVineyard növényvédelmi szenzorhálózat fejlesztéséről ismert QuantisLabs Kft. A rendezvényen szó esett a cég 2014-es innovációs eredményeiről, valamint bemutatásra került a 2015-ös Szőlőőr modell is.

Aki érdeklődik a szőlészet, borászat iránt, az biztosan talál a saját szájízének megfelelő rendezvényt a Heves megyei székhelyen, legyen szó vigasságról, borkóstolásról vagy akár növényvédelmi konferenciáról. A paletta január elején tovább bővült, hiszen a szőlésztechnológiai szempontból jelentős hazai és nemzetközi sikereket elért SmartVineyard csapata Egerben tartotta évnyitó rendezvényét.

„Rendkívül sikeres évet zártunk, és szeretnénk, ha az előttünk álló évben még jelentősebb eredményeket tudnánk elérni.” Mondta Árendás Csaba a QuantisLabs Kft. ügyvezetője, akik a 2014-es esztendőben számos jelentős hazai és nemzetközi elismerésben részesültek. Novemberben 20 000 induló technológiai projekt közül a legjobb nyolc közé sorolták őket a Kaliforniában rendezett Intel Global Challenge-n, míg idehaza elnyerték például a Nemzetgazdasági Minisztérium égisze alá tartozó „Hónap Vállalkozása Díjat”. A mögöttünk álló esztendő további, a fejlesztésekre, a cég működésére vonatkozó sikereket is hozott. Többek között ennek is köszönhető, hogy ügyfélkörük megtöbbszöröződött, hiszen ma már olyan pincészetek használják a rendszerüket, mint a Sauska, Royal Tokaji, Bock vagy éppen Gere Tamás és Zsolt Pincészete.

Az Eger Tv is jelen volt a rendezvényen

Beszéde végén Árendás Csaba köszönetet mondott Dr. Dula Bencéné növényvédelmi mikológusnak többéves szakértői munkásságáért, valamint a Kovács Nimród Borászat két szőlészének, Marczis Tamásnak és Péternek, akik szakértői segítségükkel szintén hozzájárultak a dinamikusan fejlődő vállalkozás sikereihez.

A cégnek határozott elképzelései vannak a 2015-ös esztendőre is. Megtalálhatóak lesznek a jelentősebb hazai szakmai rendezvényeken, folytatják a kiváló partneri kapcsolatok kiépítését szakmai szervezetekkel, a várható év eleji befektetésekből pedig további szoftveres és hardveres funkciók fejlesztését finanszírozzák.

20150109_153226
20150109_153053
20150109_145306
Dr Dula Bencéné növényvédelmi mikológus és Andik János értékesítési vezető
Árendás Csaba megköszönö Dr Dula Bencéné szakmai támogatását
A SmartVineyard / Szőlőőr csapatának tagjai

 

20150109_154606
20150109_154524
20150109_153556

Csépke Csaba pénzügyi-, Mészáros Márta irodavezető Mika István újságíróval
Árendás Csaba ügyvezető és a Kovács Nimród Pincészet szőlészei, a Marczis testvérek
Egészségünkre!
Tags:
No Comments

Post A Comment