Szőlőőr a Kutatók Éjszakáján

Szőlőőr a Kutatók Éjszakáján

08:31 18 November in Egyéb
0 Comments

Szeptember 23-án mindenki előtt új távlatok nyíltak, ha ellátogatott a különböző helyszíneken megrendezett Kutatók Éjszakájára.

A BME CH épület előtt a Quantis Labs Ktf. Smartvineyard – Szőlőőr is képviseltette magát. Az érdeklődők a Budapesti Corvinus Egyetem Szőlészeti Tanszék tanársegédjének előadását hallgathatták meg, majd érdekes programokon vehettek részt kisebb csoportokban, így kipróbálhatták az állomás működését, az Apple iPad-en futó szoftvert, valamint a rendszer felhasználásával készült borokat is megkóstolhatták. Ezeken kívül bepillantást nyerhettek a projekten dolgozók munkájába, kötetlenül beszélgethettek a kutatólaboratórium dolgozóival, és fotózkodhattak informatikussal!

„Voltak, akik egyedül, de többen érkeztek a párjukkal, családdal. Úgy láttuk, nagyon élvezték az összes helyszíni programot, a legjobban talán a vízipisztolyozást és a köpenyben fotózkodást a Szőlőőrrel. Az előadásokon is sokan vettek részt, bár lényegesen többen, amikor kivittük az épület elé, mert kint sokkal jobban el lehetett férni, és közel volt a borkóstoló és a kenyér is. Tetszettek a vendégeknek az ízesített kenyerek, valamint az öt ingyen borkóstoló is, úgy nézett ki, nagyon élvezték az estét.”

No Comments

Post A Comment