Szoftver

Fertőzés-előrejelzésekhez tervezve
A Szőlőőr szoftver segítségével azonnali, még soha nem látott információkhoz juthat szőlője fertőzöttségére vonatkozóan – grafikonok és táblázatok formájában

Fertőzés-előrejelzés és elemzés

Figyelje meg és elemezze saját szőlőjének fertőzési mutatóit

Távoli adatelérés

A legfrissebb adatok számítógépen vagy okostelefonon is elérhetőek

További hasznos modulok

Extra funkciókkal (pl. Permetezési napló) is támogatjuk munkáját

Nézze meg, miért szeretik a szőlészek a Szőlőőr szoftvert használni

A Szoftver funkciói

Időjárási adatok

Aktuális Időjárási adatok megtekintése földterületenként, tetszőleges időintervallumokra grafikonon, illetve táblázatos formában – akár évekre visszamenőleg is.

Fertőzés-előrejelzés

Szőlészeti növénybetegségek előrejelzésének megtekintése földterületenként, grafikonos formában: primer fertőzések, lappangási idő, járványveszély.

Lopás-detektálás

Lopás észlelése esetén az állomás azonnal e-mailt küld a tulajdonosnak az eseményről. A GPS modulnak köszönhetően a webes felületen nyomon követhető az állomás pillanatnyi földrajzi helyzete.

Vegyszer-hatástartam

Válogasson a Magyarországon forgalomban lévő és engedélyezett permetszerek közül hatástartam és egyéb jellemzők szerint.

Növényvédelmi napló

Nincs többé szüksége papír-alapú permetezési naplóra. Rögzítse adatait és nyomtassa ki permetezési naplóját rendszerünkön keresztül.

Időjárás előrejelzés

Két napos Időjárás-előrejelzés megtekintése adott földterületre: hőmérséklet, szélirány, szélerősség, esőmennyiség.

Kockázatok és Ajánlások

A fertőzési adatokhoz kapcsolódó Kockázatok és ajánlások táblázat szöveges útmutatókkal és képekkel segíti a fertőzési adatok értelmezését.

Állomások kezelése

Amennyiben nagyobb területtel (és több készülékkel) rendelkezik, azokat könnyedén menedzselheti a webes kezelőfelületen keresztül.

Fenológiai fázis

Bejelölhetjük, hogy a növény a fejlődésének melyik szakaszában jár. Ennek megadása segíti és pontosítja a betegségek kialakulásának előrejelzését.