Vince 2011 – SmartVineyard díjátadóval

Vince 2011 – SmartVineyard díjátadóval

14:05 25 March in Egyéb
0 Comments

A VinCE 2010-es sikere után nem volt kérdés, hogy idén is megrendezik immáron Közép-Európa egyik legmeghatározóbbnak számító boreseményét. 120 elit borászat, rengeteg borszakértő és borkedvelő gyűlt össze, hogy a rendezvénynek otthont adó ötcsillagos Corinthia Grand Hotel Royalban kóstoljon, és új ismereteket szerezzen. A SmartVineyard™ is jelen volt a VinCE-n, az érdeklődők száma pedig kimagasló volt. Rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, a szakma képviselői lelkesen üdvözölték a legmodernebb, leghatékonyabb szőlővédelmi döntéstámogató rendszert. Sokan kipróbálták az iPad-en futó szoftvert is, mellyel pár kattintással azonnal lekérdezhetők a szőlőbetegség-előrejelzések.

Az eseményen tiszteletét tette legfőbb támogatónk, a Visegrádi Alap elnöke, Petr Vágner is, valamint Dr. Dula Bence és Dr. Dula Bencéné, akik saját kiváló minőségű boraikat is magukkal hozták. Ezeket standunknál meg is lehetett kóstolni.

A SmartVineyard™ lenyűgözte a HVG újságíróját is, így a Szőlőőr helyett kapott a hetilap március 26-ai számában.

A rendezvény végéhez közeledve, este 7 órakor díjátadásra került sor, melynek keretein belül “A leginnovatívabb borász” oklevelet is kaptak azon partnereink, akik már biztos, hogy SmartVineyard™ állomásokat helyeznek ki szőlőjükbe. Ők:

  • Dula Pincészet: Dr. Dula Bencéné
  • Béres Pincészet: Béres Melinda
  • Tokaj Kereskedőház: Illés Tamás)
  • Gere Pincészet: Gere Attila
  • Szent Gaál pincészet: Kovács András Ferenc

Gratulálnuk a díjhoz a leginnovatívabb, Szőlőőrt használó borászatoknak!

No Comments

Post A Comment